Ciemne espresso

Średnio palone ziarna do espresso -- zrównoważone, słodkie, z wyraźną goryczką, delikatną kwaskowatością, z aromatami czekolady i orzechów. Świetne do prawdziwego włoskiego cappuccino.

Raczej zbyt ciemne i zbyt gorzkie do metod przelewowych, ale pewnie niektórym sprawią przyjemność, zaparzone także przy użyciu urządzeń takich jak: caffetierka moka, French Press, Aeropress lub w najprostszej tradycyjnej formie "zalewajki".

Sortuj według:
Sklep internetowy na platformie SKY-SHOP Sklep internetowy
Proszę czekać ...

Informacja

Zalogowano poprawnie

Produkt został dodany do koszyka

Do Twojego koszyka została dodana wybrana ilość sztuk produktu. Podczas realizacji zamówienia będzie można ją zmienić.

Szczegółowa zawartość koszyka znajduje się u góry strony pod ikoną koszyka.

Informacja

Produkt został dodany do przechowalni