• Espresso #2 wersja S

Espresso #2 wersja S

Czy zmielić?
Masa netto 500g
60.00
szt. Do przechowalni
Zostaw telefon

Espresso #2 wersja S

100% coffea arabica

Te same ziarna, ta sama idea. Za sterami pieca — Synestezja ;). Można się spodziewać mniej gorzkiego smaku i więcej aromatu ;). Proszę się nie obawiać. Espresso jest bardzo dobre i bliskie także włoskiej tradycji.

  • Brazylia Fazenda Primavera Natural
  • Kolumbia Antioquia La Claudina Natural

Proces palenia zdecydowany, prowadzący do gęstego, jedwabistego espresso. Bardzo aromatyczna, słodka, delikatna kwaskowatość zrównoważona goryczką, "czekoladowa" ale także subtelna i bogata kawa.

Proces zaparzania podwójnego espresso:

  • temperatura zaparzania: 90-92 stopnie Celsjusza
  • masa kawy: 16-17g
  • masa espresso: 34-38g
  • czas zaparzania: 26-28s
  • preinfuzja: ok. 5s.

Data palenia: 19/01

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie