Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką cookies. Korzystanie z witryny oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym, możesz zmienić ustawienia z przeglądarce.
La Candelaria Extra
La Candelaria Extra
La Candelaria Extra
Mieszanka noworoczna
do metod przelewowych i specjalnego espresso
Niniejsza kawa składa się z paru różnych ziaren z obróbki anaerobowej oraz specjalnej fermentacji. NIetypowy ale charakterystyczny aromat wyróżnia ją, podobnie jak cenne zabytki wyróżniają dzielnicę La Candelaria w stolicy Kolumbii, Bogocie. Wprawdzie możemy sobie wyobrazić historyczne centrum Bogoty, ale nie możemy rozpoznać wspomnianego aromatu. Aromat ten niesie ze sobą sporo powiewu świeżości i sprawia, że kawa nie jest nudna. Smak jest dość słodki i złożony, intensywny, na pewno nie jest nudny.
Ziarna palone do metod przelewowych i jasnego espresso.
Data palenia: 2/01
-
Polecamy
-
Produkty podobne