• October Press

October Press

Czy zmielić?
Masa netto
33.00
szt. Do przechowalni
Zostaw telefon

October Press

Spontaniczna i jednorazowa mieszanka do espresso, poczyniona przez przypadek. Przypadki bywają dziwne, zadziwiające, interesujące. Niniejsza mieszanka składa się z trzech świetnych kaw, wypalonych w zupełnie różny sposób. Espresso jest bardzo dobre, wyraziste, zrównoważone, przyjemne.

 

Brazylia Fazenda Primavera Natural

Region: Brazylia, Chapada de Minas
Plantacja: Fazenda Primavera 
Producent: Ricardo Tavares
Odmiana: Yellow Catuaí
Wysokość upraw:  1000m  
Proces obróbki: naturalny, suchy 
Proces palenia:  średnie palenie 

 

Rwanda Muhondo Honey

Region: Gakenke District, Muhondo Sector
Plantacja: wielu drobnych rolników 
Odmiana: Bourbon  
Wysokość upraw: 1750-2200 m n.p.m. 
Stacja mycia: Muhondo Washing Station 
Metoda obróbki: honey 
Profil palenia: palenie średnie
Profil sensoryczny: owoce jagodowe, jabłka, miód lipowy, dojrzałe czereśnie

 

Etiopia Yirgacheffe Aricha Natural

Region: Edido, Yirgacheffe Woreda, Gedeo Zone 
Producent: wielu drobnych rolników 
Stacja obróbki: Aricha Washing Mill 
Wysokość upraw: 1850-2100m n.p.m. 
Odmiana: Heirloom 
Jakość: Grade 1 
Proces obróbki: naturalny, suchy, owoce suszone na platformach 
Profil sensoryczny: piękne, czyste, charakterystyczne aromaty jagód i kwiatów, karmelu, czereśni, limonki, duża słodycz 
Profil palenia: jasny do metod przelewowych

 

 

Data palenia:  3/10

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie